miércoles, 30 de octubre de 2013

Un dia a la ràdio!

El dia 26 d’octubre els alumnes de batxillerat de l’escola Mare de Déu de la Salut vam fer una sortida des de l’àrea de lletres als estudis de Catalunya Radio.
El dia va començar força normal i vam fer una primera mitja hora de classe de castellà segons corresponia amb l’horari habitual. Més tard, una mica neguitosos per la desconeixença del lloc on es trobaven l’Òscar i la Bet, professors que ens acompanyarien durant la sortida, vam trobar-los i vam començar a caminar cap a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat Catalana de la Rambla.
Un cop allà, vam agafar un tren cap a Barcelona i vam baixar a la parada del Carrer Muntaner. A continuació vam arribar a la Diagonal i, en conseqüència, als estudis de Catalunya Radio.







Allà ens van rebre amb ganes i ens van mostrar tots els estudis, la redacció i un estudi especial amb qualitat de gravació de música. A més, vam tenir l’oportunitat de veure com una locutora gravava una entrevista telefònica a un nerviós flequer de Badalona, que va aprofitar per promocionar el seu bo pa de pagès.
Finalment, cap a un quart de dotze vam entrar a l’estudi on es graven els programes de “El Matí” i hi vam assistir al que estaven emetent en directe com a públic. La part que vam veure era la part d’humor amb el grup “Els minoristes”, dels quals en destacaven l’actor de la sèrie “Lo Cartanyà” i una actriu del Polònia.
No obstant, també vam presenciar altres convidats que feien espais lingüístics o d’altres que eren entrevistats i explicaven els plans de futur tot fent-ne publicitat.

 



El dia va acabar amb la tornada a casa també en els Ferrocarrils de la Generalitat Catalana, on per poc perdem al nostre professor Òscar Rocabert a mans de les perilloses portes del tren.


Tot plegat va contribuir a un divertit i educatiu dia on les classes es deixaven de banda per donar lloc a altres activitats menys habituals i força dinàmiques.

Òscar Moreno

No hay comentarios:

Publicar un comentario