martes, 28 de enero de 2014

Experiència a la Universitat de Vic

El dia 22 de gener els alumnes de batxillerat de l’escola Mare de Déu de la Salut vam fer una sortida a la Universitat de Vic (UdV) acompanyats de l’Ernest Gallart. Vam haver d’arribar a l’escola a les 7:45, un quart d’hora més d’hora del que és habitual, per poder arribar a la UVic puntuals pels qui havien de fer els primers tallers.



Vam arribar molt neguitosos i allà ens esperaven uns universitaris que ens van fer de guies, ens van acompanyar a on es feien els tallers, i aprofitant que ens movíem per la Universitat ens anaven ensenyant les seves instal·lacions.Cadascú va poder triar uns quants tallers en funció del que els agradaria conèixer com a possible interès professional.

Els tallers es feien en diferents centres docents que té la Universitat de Vic, els quals eren l’Escola de Doctorat, l’Escola Politècnica Superior, la Facultat d'Educació, l’Escola de Traducció i Ciències Humanes, Facultat d'Empresa i Comunicació, Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, i l’ Escola Superior de Disseny. Alguns dels tallers que es van triar van ser: Android i control de videojocs, taller de subtitulació i doblatge, suport vital bàsic, com es fa un producte publicitari, les proves físiques CAFE, etc... i cadascun es feia en la seva respectiva facultat.


Finalment, vam tornar a Sabadell en autocar sobre les 14:30, contents d’haver viscut aquesta experiència que ens va ajudar a tenir les idees més clares sobre el que ens interessaria estudiar.

Maria Campiñez

No hay comentarios:

Publicar un comentario